Zorgprofessionals

Zorginstellingen

B-Ned is gelanceerd

Een revolutionaire stap in de zorgbemiddeling wordt vandaag aangekondigd met de officiële lancering van B-Ned, een dynamische speler op de markt die gespecialiseerd is in het bemiddelen tussen zelfstandige professionals uit België en Nederland en diverse zorgorganisaties in Nederland.

Het bijzondere aan B-Ned is dat het bedrijf diepgeworteld is in de gezondheidszorg. De oprichters hebben persoonlijke werkervaringen in meerdere sectoren van de zorg. Dankzij deze ervaring begrijpt B-Ned als geen ander de complexiteit en de uitdagingen waarmee zowel zorgprofessionals als zorgorganisaties dagelijks worden geconfronteerd.

“Wij geloven dat het niet alleen gaat om het koppelen van een zzp’er aan een organisatie. Het gaat erom de juiste match te vinden, die aansluit bij zowel de behoeften van de organisatie als de expertise en passie van de professional,” zegt een van de oprichters van B-Ned. “Onze diepe betrokkenheid en persoonlijke werkwijze onderscheiden ons. Wij bieden net dat stukje meer.”

De lancering van B-Ned komt op een cruciaal moment. De vraag naar gekwalificeerde zorgprofessionals blijft toenemen, en het matchen van vraag en aanbod in de zorgsector is vaak een complexe puzzel. Door het gat tussen vraag en aanbod effectief te overbruggen, helpt B-Ned niet alleen zorgorganisaties en professionals, maar ook de uiteindelijke zorgvragers, die hiervan zullen profiteren door de toegang tot tijdige en kwalitatieve zorg.

Met hun slogan “Wij nemen een stuk zorg uit handen” benadrukt B-Ned hun belofte om de druk in de zorgsector te verlichten en bij te dragen aan een beter functionerend zorgsysteem.