Zorgprofessionals

Zorginstellingen

Over B-Ned

B-Ned staat voor zorgbemiddeling met een persoonlijke aanpak. We verbinden zelfstandige zorgprofessionals (zzp’ers) met zorgorganisaties. Dit kan zijn voor periodieke en incidentele opdrachten, maar ook ad-hoc. Onze aanpak is gericht op direct contact, professionaliteit en tevredenheid, zowel voor zorgorganisaties als zelfstandig zorgprofessionals.

Wat doen wij

B-Ned fungeert als de schakel tussen zorginstellingen en ZZP’ers, met als voornaamste doel het bevorderen van stabiliteit en kwaliteit in de zorg. Wij luisteren, verbinden en ondersteunen bij het realiseren van de ideale match voor zowel zorginstellingen als ZZP’ers. Samen lossen wij de puzzel op, samen maken wij de zorg beter.

B-Ned werkt

Perfecte Matches

Wij begrijpen dat elke zorgorganisatie en zorgprofessional
uniek is. Daarom zetten we ons in om de juiste zzp’er te koppelen aan de passende zorgopdracht. We kijken naar vaardigheden, ervaring, diploma’s en persoonlijke voorkeuren, en matchen die met de behoeften en wensen van zorgorganisaties.

Hulp bij het Regelen van Bemiddelingsovereenkomsten

B-Ned begrijpt welke ondersteuning vereist is bij het faciliteren van bemiddelingsovereenkomsten tussen de verschillende betrokken partijen. Zo kan B-Ned helpen met het vaststellen van een realistisch uurtarief en het aanbieden van een standaard bemiddelingsovereenkomst.

Kwaliteitscontrole

B-Ned verifiëert diploma’s, certificaten, verzekeringen en
andere vereiste documenten van zorgprofessionals. Deze controle draagt bij aan
de veiligheid en effectiviteit van de zorg en verzekert zorginstanties van
gekwalificeerde professionals.

Ondersteuning tijdens Opdrachten

Onze persoonlijke benadering betekent dat
we snel kunnen schakelen en altijd gericht zijn op de individuele behoeften van
zorgprofessionals en zorgorganisaties. Een betrokken partnerschap dat werkt.

Kies voor B-Ned en Vertrouw op Onze Expertise

B-Ned staat voor persoonlijke, doelgerichte bemiddeling. Wij hebben jarenlange, brede ervaring in diverse sectoren van de zorg. We begrijpen waar ZZPers behoefte aan hebben, maar zeer zeker ook wat een organisatie nodig heeft. B-Ned helpt met ondersteunen, ontzorgen en ontlasten.