Zorgprofessionals

Zorginstellingen

Voor uw organisatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in zorgbemiddeling die uw behoeften begrijpt en zich inzet voor kwaliteit? Zoek niet verder! Bij B-Ned staan wij garant voor zorgprofessionals die zijn geselecteerd op basis van hun expertise en passie voor de zorg.

Wat B-Ned uw organisatie biedt

Samenwerken is onze manier om u als zorgorganisatie te ondersteunen of dit nu voor een losse dienst, een periode of ad hoc is. B-Ned staat naast u.

Ook is er de mogelijkheid van een vast ondersteuningsteam van 4 tot 10 personen voor een langere periode. Deze personen hebben een zeer ruime ervaring op HIC, VIC, LVB+ en gesloten afdelingen. Zo kunnen deze zorgprofessionals, voor een periode ,uw eigen vaste team ondersteunen, de werkdruk verlagen en meehelpen aan continuïteit en rust op de afdeling.

Wat maakt B-Ned anders

Bij B-Ned geloven we niet in kwantiteit over kwaliteit. We begrijpen dat elke zorgsituatie uniek is, en daarom luisteren we aandachtig naar uw specifieke wensen en eisen. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we de juiste zorgprofessional matchen met uw opdracht. Wij houden persoonlijk contact met u als opdrachtgever en zorgprofessionals, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Onze Toewijding aan Kwaliteit

Bij B-Ned nemen we kwaliteit serieus. Wij controleren belangrijke documenten op echtheid en geldigheid en vereisen dat onze zorgprofessionals up-to-date zijn met hun verzekeringen, certificaten, regelgeving en andere zorggerelateerde zaken. We houden ook rekening met de unieke kwaliteiten en interesses van onze zorgprofessionals, zodat ze perfect aansluiten bij de opdrachten die ze uitvoeren.

Onze Expertise

B-Ned specialiseert zich in het bemiddelen van zorgprofessionals vanuit Nederland en België in diverse sectoren, waaronder psychiatrie, verslavingszorg, jeugdhulpverlening, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en ambulante zorg. Met jarenlange ervaring in de branche begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van elke sector.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u samenwerken met een zorgbemiddelaar die zich richt op kwaliteit, begrip en persoonlijk contact?

De beste zorgprofessionals

Door goed te luisteren naar de specifieke vereisten en wensen van u als zorgorganisatie, kunt wij gericht zoeken naar zzp’ers die over de juiste vaardigheden, kwalificaties en ervaring beschikken. Van alle zorgprofessionals in ons bestand garanderen wij de controle en digitale borging van vereiste documenten. Denkt u hierbij aan diploma’s, voorbehouden handelingen, VOG en andere vereiste documenten. Daarnaast zorgen wij samen met diverse scholingspartners dat alle professionals bevoegd en bekwaam blijven door het continu organiseren van cursussen en bijscholing. Alle relevante gegevens van ingezette kandidaten zijn 24/7 in te zien in ons beveiligde digitale dossier mocht dat gewenst zijn. Uiteraard zorgen wij ook voor de benodigde overeenkomsten.

B-Ned met organisaties

Wij blijven graag in gesprek met u, daarom ontvangen wij graag feedback over het
functioneren, betrouwbaarheid en werkhouding van de zelfstandige zorgprofessionals, zodat wij weten of men op de juiste plek is of dat er aanpassingen nodig zijn.

Neemt u gerust contact met ons op voor vragen of samenwerking.

B-Ned Werkt! Start vandaag nog

Wij zijn er om u te helpen de juiste zorgprofessional te vinden voor uw specifieke behoeften.