Zorgprofessionals

Zorginstellingen

Voor u als Zelfstandig
Zorgprofessional

Als zelfstandig zorgprofessional, wilt u vast het liefst direct aan de slag. Bij B-Ned begrijpen wij dat maar al te goed. Wij zijn er om u te ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: hoogwaardige zorg verlenen aan anderen.

Wat B-Ned u biedt

We houden van een persoonlijke benadering. Zo weet u als zelfstandige wie wij zijn en wat we doen, leren we u ook beter kennen en begrijpen we beter wat u zoekt.

Bij B-Ned betaalt u niet voor bemiddeling of een omzet percentage.

U betaald geen maandelijkse bijdrage voor het gebruik van het systeem.

 

Toegang tot een Uitgebreid Netwerk

Via ons platform krijg u toegang tot ons uitgebreide netwerk van zorginstellingen. Wij nemen het zoekwerk voor jou uit handen en vinden opdrachten die
perfect aansluiten bij uw kennis, wensen en ervaring.

Passende Opdrachten voor Jou

Of u nu wilt werken in de VVT, GGZ, Gehandicaptenzorg, Ziekenhuiszorg,
Jeugdzorg als verzorgende (IG), Verpleegkundige, Begeleider, Helpende (+) Bij B-Ned helpen wij u aan opdrachten die aansluiten bij uw kennis,
ervaring en wensen.

Flexibiliteit en Ondernemerschap

Bij B-Ned heeft u de vrijheid om uw ondernemerschap volledig te benutten.

U kunt zelf bepalen of u akkoord gaat met het geboden uurtarief dat een organisatie biedt. Zelf kiezen waar en wanneer u werkt. Onze handige software ondersteunt u bij de administratie en facturatie, zodat u zich kunt richten op het verlenen van zorg. Als zelfstandige bent u nooit in dienst bij B-Ned of bij de zorgorganisaties in ons bestand. U bent en blijft zelfstandig ondernemer met alles wat daarbij hoort. Mocht u er even niet uitkomen, dan is B-Ned er om u advies te geven of u in contact te brengen met de juiste instantie.

Start uw Reis als zelfstandige zorgverlener bij B-Ned

Bent u op zoek naar nieuwe opdrachten binnen de zorg. Meld u dan vandaag nog aan!

Samen met de Beste Zelfstandige Zorgprofessionals in de Zorg

Wanneer u zich inschrijft bij B-Ned, kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en integriteit van alle zelfstandigen en daarom hebben we een zorgvuldig en helder selectieproces opgesteld. Onze criteria zijn duidelijk: we kijken niet alleen naar ervaring en vakkennis, maar ook naar de mate van ondernemerschap die elke professional toont. U bent en blijft immers een zelfstandig ondernemer.

Via B-Ned, maak u deel uit van een netwerk waarin kwaliteit, kennis en gedrevenheid centraal staan.

Starten als Zelfstandig Zorgprofessional

De stap zetten om te beginnen als zelfstandig zorgprofessional kan overweldigend zijn, maar met B-Ned aan uw zijde wordt dit proces een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Wij zijn er om u te begeleiden bij elke fase van uw overgang naar het zelfstandig ondernemerschap in de zorgsector.

B-Ned is trots op het uitgebreide netwerk van professionals en instanties waarmee we samenwerken. Of u nu hulp nodig hebt bij de administratie diploma’s, of bij het aanvragen bewijs van goed gedrag en zeden genoemd, om uw betrouwbaarheid als zorgverlener te bevestigen, wij kunnen u verbinden met de juiste experts en instanties.

B-Ned Werkt! Start vandaag nog

Bent u op zoek naar nieuwe opdrachten binnen de zorg. Meld u dan vandaag nog aan!